Carrot cake
INGREDIËNTEN 4 eieren 450 gram wortels 100 gram dadels 2 EL kaneel 100ml zonnebloemolie 50g zelfrijzend bakmeel 100g volkoren meel 150g havermout 1 zakje bakpoeder 3 bananen (het liefste rijpe bananen) Topping: Griekse yoghurt 0%vet en een handjes walnoten BEREIDINGSWIJZE Mix de eieren en dadels in een blender tot een glad mengsel
Bananenkoekjes met pindakaas
INGREDIËNTEN 4 bananen 8 eetlepels 100% pindakaas 150g havermout 2 handjes (50g) walnoten 3 eetlepels blue band hazelnootpasta 80% minder suiker BEREIDINGSWIJZE Prak de bananen in een kom en voeg hier de pindakaas aan toe en roer goed door Voeg de havermout toe en roer nogmaals goed door tot het een smeuïg
Chia pudding
INGREDIËNTEN 20 gr ongezouten noten 2 kleine bananen 1 tl cacao (voor de liefhebbers meer) 350 ml soja melk ongezoet 3 EL chiazaad 80 gr havermout Handje blauwe bessen/frambozen/bramen BEREIDINGSWIJZE Doe de havermout en chiazaadjes in een kom en roer samen met de melk goed door elkaar. Roer zo nu en dan even door om te
Pizza carpaccio
INGREDIËNTEN 1 bloemkool pizza (Magioni) 70 gr tomatenpuree 1 of 2 knoflooktenen 1 klein stukje rode peper 1 handje basilicum 1 paprika 1/2 courgette 1 kleine rode ui 25 gr rucola 25 gr ijsbergsla 6 zongedroogde tomaten 100 gr carpaccio 1 handje Parmezaanse kaas 1 EL pijnboompitten BEREIDINGSWIJZE Snij de knoflooktenen, het