Apple pie snack
INGREDIËNTEN 3 eieren 3 appels 120g havermout 120g volkoren meel 2 EL kaneel 100ml ongezoete soja melk 1 TL bruine suiker 2 TL baking soda ½ limoen 40g walnoten Optioneel, 4/8 dadels toevoegen naast de TL bruine suiker om de appel pie zoeter te maken. Let op hiermee voeg je wel extra
Pindakaas
INGREDIËNTEN 500g pinda’s (ongebrande of gebrande pinda’s 1 EL olijf olie De pindakaas kun je voor ongeveer een maand bewaren dus maak niet teveel vooruit, maak liever nieuwe als de bodem van de oude pot bijna in zicht is! Liever een chocolade variant? Voeg dan cacao poeder toe en maak je eigen chocopasta.
Bananen brood
INGREDIËNTEN 100g volkoren meel 150g havermout 2EL kaneel 100g dadels 80ml ongezoete soja melk 5 grote rijpe bananen 150g blauwe bessen 2TL baking soda 2EL azijn ½ appel BEREIDINGSWIJZE Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een cakevorm met bakpapier Meng het volkorenmeel, havermout en kaneel in een grote kom. Snijd
Ontbijttaart
INGREDIËNTEN 100 gr muesli 25 gr vloeibare boter 150 gr Griekse yoghurt 0% vet 120 gr frambozen (diepvries) 10 gelatine bladen Eventueel: Blauwe bessen, mango of ander fruit als topping gebruiken. BEREIDINGSWIJZE 100 gr muesli in de blender met 25 gr vloeibare boter. Blenden tot een gladde mix. Doe bovenstaande gladde muesli mix
Hazelnut choco cookies
INGREDIËNTEN 1 banaan 50g havermout grof of fijn 40g hazelnoten 1 EL hazelnoot pasta Blueband 80% minder suiker 1TL cacao poeder BEREIDINGSWIJZE Prak de banaan in een kom Voeg de havermout toe aan het banaan mengsel Voeg met een warme lepel de hazelnoot pasta toe en roer goed door. Voeg het cacao