Poffertjes
INGREDIËNTEN 1 grote banaan 1 ei 2 grote EL havermout Smaak keuze Neutraal zonder toevoegingen Chocolade smaak, 2 afgestreken TL cacao Kaneel smaak, 2 afgestreken TL kaneel Topping naar keuze Magere yoghurt of kwark Fruit BEREIDINGSWIJZE Pak een blender Voeg banaan en het ei toe Blend samen tot een gladde mix Voeg de havermout
Broccolisoep
INGREDIËNTEN 2 broccoli stronken 2 knoflooktenen 1 ui (groot) ½ prei 2 bouillonblokjes (kippen) (Damhert = zonder zout) 2 EL kookroom light OPTIONEEL Peper en zout BEREIDINGSWIJZE Snij de broccoli, ui, prei en knoflook in stukjes Doe een beetje boter in soeppan, fruit hierin de knoflook en ui en voeg de prei toe Voeg
Carrot, overnight oats
INGREDIËNTEN 100g wortel 80ml halfvolle melk of soja melk ongezoet 40g havermout 2 TL kaneel 5 walnoten BEREIDINGSWIJZE Was en rasp de wortel tot er fijne reepjes ontstaan Doe de havermout samen met de melk in een kommetje en roer goed door Voeg de kaneel samen met de wortel toe aan de
Blueberry nuts cookies
INGREDIËNTEN 2 bananen 100g havermout 80g blauwe bessen 25g walnoten 25g amandelschaafsel 25g cashewnoten Liever andere noten? Dat kan natuurlijk ook! BEREIDINGSWIJZE Prak de bananen in een grote kom fijn Voeg de havermout toe Hak de noten fijn Voeg de noten, het amandel schaafsel en de blauwe bessen toe aan het beslag Plaats
Cashew peanut cookies
INGREDIËNTEN Basis 2 bananen 100g havermout grof of fijn of een combinatie 80g cashewnoten 2 EL 100% pindakaas met stukje BEREIDINGSWIJZE Prak de bananen in een kom Voeg de havermout toe aan het banaan mengsel Voeg de 100% pindakaas met stukjes toe Hak 3/4de van de cashewnoten fijn en voeg aan het mengel