Pizza carpaccio
INGREDIËNTEN
- 1 bloemkool pizza (Magioni)
- 70 gr tomatenpuree
- 1 of 2 knoflooktenen
- 1 klein stukje rode peper
- 1 handje basilicum
- 1 paprika
- 1/2 courgette
- 1 kleine rode ui
- 25 gr rucola
- 25 gr ijsbergsla
- 6 zongedroogde tomaten
- 100 gr carpaccio
- 1 handje Parmezaanse kaas
- 1 EL pijnboompitten
BEREIDINGSWIJZE
- Snij de knoflooktenen, het stukje rode peper en de basilicum, meng dit samen met de tomatenpuree en verdeel dit over de pizza bodem
- Snij de courgette in ronde schijfjes en leg deze over de bedekte bodem, snij de rode ui in ringen en leg deze over de courgette en snij de paprika in stukjes en leg deze over de rode ui
- Plaats de bodem in de oven ( zie verpakking pizza voor de baktijd)
- Haal de bodem uit de oven, laat de bodem een beetje afkoelen en leg de carpaccio over de pizza
- Leg de sla op de pizza, snij de zongedroogde tomaatjes en verspreid deze over de pizza samen met de Parmezaanse kaas en pijnboompitjes