Bij Livin kijken we naar het totaalplaatje van gezondheid en alle aspecten die daarbij horen. Sporten is hierbij zeker een essentieel onderdeel. Maar simpelweg met alleen sporten gaat je niet dichter bij je doelen brengen.

Image Alt
Mijn verhaal

Over mij

Hi, mijn naam is Karin

Een gezonde leefstijl, een avontuur wat bij mezelf begon!

Ik weet maar al te goed hoe het kan zijn dagelijks een gevecht te voeren met je zelfbeeld, niet lekker in je vel te zitten en hormonale klachten te hebben.

Vanuit hier ben ik me dan ook compleet gaan verdiepen in de wereld van gezonde leefstijl en alle aspecten die daarbij horen!

Ik vond het onwijs moeilijk dat er geen plek was waar ik hulp kon krijgen op alle vlakken rondom leefstijl. Daarom dacht ik, dit kan anders!

Daarom ben ik me vanaf 2015 gaan verdiepen in voeding, beweging en leefstijl met specialisaties rondom vrouwen, hormonen, kinderwens en zwangerschap!

Vanaf toen ook met mezelf aan de slag gegaan en zelf ervaren wat voeding, beweging, leefstijl en mindset met je lichaam kan doen zowel fysiek als mentaal!

Vanaf toen ook andere vrouwen gaan helpen, ik heb in de loop van de jaren mijn eigen methode ontwikkeld waar ik voor 100% in geloof! Mijn droom is om nog veel meer vrouwen te mogen helpen en begeleiden, want dat is het aller mooiste wat er is!

Ik wil jou inspireren, motiveren en ervoor zorgen dat jij lekker in je vel komt te zitten want dat verdien je!

Liefs van mij!

Opleidingen

– Fitvak A ~ EFAA

– Lifestyle coach ~ EFAA

– Personal trainer ~ NASM

– Specialisatie Eetstoornissen ~ Buro puur

– Specialisatie zwanger fit ~ AALO

– Voeding en Diëtetiek* ~ HAN Nijmegen

– Hormoon specialist ~ Ortho Health Foundation

– Voeding en brein ~ Ortho Health Foundation

– Hormonen en vrouwenklachten ~ Ortho Health Foundation

– Orthomoleculair adviseur gevorderd ~ Ortho Health Foundation

*Diëtist is een wettelijk beschermde titel. Alleen professionals die de vierjarige hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek hebben afgerond mogen de titel diëtist dragen. Om de kwaliteit te waarborgen sta ik ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici. En volg ik om mijn kennis te verbreden/verdiepen regelmatig bijscholingen en seminars.

Mooie mensen herken je niet aan hun uiterlijk, ze stralen van binnenuit!

0