Ontbijttaart
INGREDIËNTEN
- 100 gr muesli
- 25 gr vloeibare boter
- 150 gr Griekse yoghurt 0% vet
- 120 gr frambozen (diepvries)
- 10 gelatine bladen
Eventueel: Blauwe bessen, mango of ander fruit als topping gebruiken.
BEREIDINGSWIJZE
- 100 gr muesli in de blender met 25 gr vloeibare boter. Blenden tot een gladde mix.
- Doe bovenstaande gladde muesli mix in een bakvorm, goed aandrukken en zet deze 15 minuten in de koelkast.
- 6 Gelatine bladen volgens bereiding op de verpakking voorbereiden en mixen door de yoghurt (let op niet te warm in de yoghurt doen).
- Doe bovenstaande yoghurt mix, bovenop de muesli mix en zet 15 minuten in de koelkast.
- Frambozen met een vork fijn maken en mixen met 4 gelatine bladen.
- Doe nu de laatste laag in de bakvorm en zet de taart voor minimaal 5 uur in de koelkast.
- Wil jij graag een grotere taart maken (dit is namelijk een mini!), verdubbel dan de aantallen. Evt. wat minder boter gebruiken voor de bodem
ONTBIJTEN MET TAART WIE WIL DAT NU NIET?! EN HET ALLERFIJNSTE: ALLE INGREDIËNTEN ZIJN VOEDZAAM!