Bij Livin kijken we naar het totaalplaatje van gezondheid en alle aspecten die daarbij horen. Sporten is hierbij zeker een essentieel onderdeel. Maar simpelweg met alleen sporten gaat je niet dichter bij je doelen brengen.

Image Alt

Diëtist

Healthy food advice
  -  Diëtist
Fotograaf: Jamie de Leeuw

DIËTIST

In de maatschappij van tegenwoordig zijn we heel erg bezig met uiterlijke verzorging, maar in mijn ogen is innerlijke verzorging nog veel belangrijker. Je lichaam is een hardwerkende machine, die ervoor zorgt dat jij optimaal kunt functioneren en dus ook zorgt dat je gelukkig bent!

Je lichaam is de hele dag druk bezig met jou gezond te houden, maar komt dagelijks vele factoren tegen die een negatief effect hebben op je algehele gezondheid. Denk aan teveel stress, ongezonde voeding, gebrek aan slaap, te weinig lichaamsbeweging en ongezonde gewoontes zoals bijvoorbeeld roken. Het is goed om je lichaam hierbij een handje te helpen. Want een gezonde voeding en gezonde leefstijl kan jou een goed gevoel geven! En ik help jou daar met alle liefde bij!

“POSITIVE MIND, POSITIVE VIBES, POSITIVE LIFE”

Mogelijkheden

Wat Livin jou kan bieden:

Dagelijks contact met jouw coach
Kennis over voeding en beweging
Persoonlijk advies dat past binnen jouw leven
Mooie resultaten door professionele begeleiding

 

Boek nu een gratis kennismakingsgesprek om te kijken of ik de juiste persoon ben om jou bij te staan.

 

Meer dan 100 vrouwen gingen je voor, doe jij ook mee?

Zelfverzekerd en energiek de zomer in!

Wil jij deze zomer zelfverzekerder zijn?

Wil jij lekker in je vel zitten?

Wil jij je fit en energiek voelen?

Wil jij kunnen gezonde keuzes kunnen maken en tegelijkertijd kunnen genieten van lekker eten?

Wat jouw doel ook is, binnen dit plan kan alles!

We gaan samen werken aan persoonlijke doelen en tegelijkertijd onwijs veel leren over voeding, mindset, ontspanning en beweging.

Dit alles doen we doormiddel van één op één begeleiding van mij!  Samen gaan wij aan de slag en gaan we een gezonde/fijn leefstijl creëren die bij jou past, zonder restricties en waarbij genieten van alles centraal staat!

Het leven is zo onwijs mooi en hoe fijn zou het zijn als jij er ultiem van kunt genieten, vol energie kunt zijn en je heerlijk fit kunt voelen!

Samen gaan wij werken aan een gezonde, energieke en fitte versie van jou en er voor zorgen dat je lekker in je vel komt te zitten en hiermee zelfverzekerder in het leven staat.

Dit pakket is inclusief:

 • Onwijs veel e-guides vol tips, inspiratie en kennis omtrent voeding, mindset, beweging en ontspanning. Allemaal informatie die gemakkelijk en direct toepasbaar is.
 • Een  uitgebreid recepten boek boordevol lekkere, gemakkelijk en verantwoorde recepten! (ontbijt, tussendoor, lunch en avond)
 • twee persoonlijke calls met mij, waarbij de focus ligt op jou en jouw proces.
 • Altijd en overal WhatsApp coaching, zodat jij altijd terecht kunt met al je vragen.

Je leert:

 • Genieten van eten zonder restricties
 • Bewust keuzes maken voor jezelf
 • Naar je lichaam te luisteren
 • Lief zijn voor je lichaam
 • Hoe jij weer lekker fit en energiek kunt worden
 • En natuurlijk nog veel meer!

Allemaal onwijs praktische kennis die je direct kunt toepassen. Kennis die jou op een gemakkelijke manier gezond, fit en energieker door het leven laat gaan. En dat alles met jouw persoonlijke diëtiste en coach aan je zijde die jou coacht op een manier die bij jou past!

Waarom wachten met investeren in je gezondheid als je nu al kunt beginnen? Je hebt er de rest van je leven profijt van!

Nu 12 weken één op
één begeleiding voor €29,95 p.w.

``Het grote wens`` plan

Een plan speciaal voor vrouwen
met een kinderwens!

Ook geschikt voor vrouwen met de diagnose PCOS

Willen jullie er samen voor gaan, jullie grote wens laten uitkomen en dat op de meest gezonde manier om jullie kansen op een gezonde zwangerschap te vergroten? Dan is dit plan zeker geschikt voor jou!

Zwanger worden en zwanger zijn is een onwijs mooie periode en dat is dan ook precies de reden dat ik me hier verder in ben gaan verdiepen! Ik vind het zo iets onwijs magisch en wilde hier heel erg graag mijn steentje aan bijdragen.

Ik ben er namelijk van overtuigd dat een gezonde leefstijl de kans op een zwangerschap positief kan beïnvloeden. Natuurlijk krijg je nooit garanties in het leven maar door een gezonde leefstijl kun je meer balans creëren in je hormoon huishouding, ervoor zorgen dat je menstruatie cyclus regelmatiger gaat verlopen en hiermee je vruchtbaarheid vergroten. Daarnaast is ook gebleken dat er meer kans is op succes na een vruchtbaarheidsbehandeling door een gezonde leefstijl.

Dat is niet het enige het is namelijk ook zo dat in het prille begin van een zwangerschap er een onwijs belangrijke basis wordt gelegd voor het kindje. Hoe mooi is het als jij in deze fase zo gezond mogelijk in gaat!

Wat kun je verwachten?

Aan de hand van een uitgebreid intake gesprek gaan we samen aan de slag om een gezonde basis te creëren. Ik ga je leren hoe je verantwoorde en bewuste keuzes kunt maken om jouw gezondheid te bevorderen en een mooie basis te leggen voor jullie toekomstige kindje.

Daarnaast gaan we samen ook in op andere leefstijl factoren zoals bewegen, slapen en stress omdat deze ook van groot belang zijn bij het creëren van een gezonde basis.

En natuurlijk gaan we ook kijken welke supplementen kunnen bijdragen aan jouw gezondheid en wat belangrijks is om een gezonde basis voor jullie toekomstige kindje te creëren.

Nu 12 weken één op
één begeleiding voor €34,95 per week

“New mom” plan

Wil jij graag weer lekker in je vel zitten?

Wil jij balans vinden tussen jouw gezin en een gezonde leefstijl?

Wil jij je eigen lichaam weer omarmen?

Wil jij ook weer aandacht aan jezelf gaan geven?

Jouw lichaam heeft een onwijs mooie prestatie geleverd en daar mag je onwijs trots op zijn! Ondanks dat jullie kleine wondertje natuurlijk onwijs veel tijd vraagt is het ook heel belangrijk dat je jezelf niet vergeet!

Je lichaam heeft een zware periode achter de rug en verdient aandacht, liefde en de juiste brandstof. Een goede mama is er eentje die ook onwijs goed voor zichzelf zorgt. Want sta jij weer fit en energiek in het leven en zit jij lekker in je vel dan straal je dit ook uit en kun je de powervrouw en moeder zijn die jij van binnen al lang bent en die jij verdient te zijn zowel voor jezelf als je gezin.

Dit pakket is inclusief:

 • Intakegesprek om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen
 • Voedingscheck op product keuzes en voedingsstof inname
 • Een op maat gemaakt voedingsschema
 • Een supplement advies op maat
 • Voedingstips en -tricks die passen bij jouw leven
 • Lijst met verantwoorde tussendoortjes
 • Heel veel informatie e-guides met verschillende onderwerpen
 • Skype gesprekken wanneer jij dat nodig hebt
 • Beweeg en sport tips en sportschema’s speciaal voor na de zwangerschap
 • Altijd in contact met jouw coach
 • Coaching via WhatsApp
 • Gezonde en gemakkelijke recepten

Nu 12 weken één op
één begeleiding voor €34,95 per week