Cashew peanut cookies
INGREDIËNTEN
Basis
- 2 bananen
- 100g havermout grof of fijn of een combinatie
- 80g cashewnoten
- 2 EL 100% pindakaas met stukje
BEREIDINGSWIJZE
- Prak de bananen in een kom
- Voeg de havermout toe aan het banaan mengsel
- Voeg de 100% pindakaas met stukjes toe
- Hak 3/4de van de cashewnoten fijn en voeg aan het mengel
- Schep alles goed om en zet de oven op 190 graden
- Bekleed de bakplaat met bakpapier en maak met een lepel mooie ronde koekjes (niet te groot en dik)
- Hak de overgebleven cashewnoten in stukjes en strooi over de koekjes
- Zet de koekjes voor 25 minuten in de oven
Zo gemakkelijk was koekjes bakken nog nooit!
PS: Bak er gerust lekker veel want je kunt ze prima in de vriezer bewaren. Zo heb je voor iedere dag lekker een tussendoortje, wat ook nog eens onwijs goed verzadigd en lekker verantwoord is! Dubbel genieten!