Blueberry nuts cookies
INGREDIËNTEN
- 2 bananen
- 100g havermout
- 80g blauwe bessen
- 25g walnoten
- 25g amandelschaafsel
- 25g cashewnoten
Liever andere noten? Dat kan natuurlijk ook!
BEREIDINGSWIJZE
- Prak de bananen in een grote kom fijn
- Voeg de havermout toe
- Hak de noten fijn
- Voeg de noten, het amandel schaafsel en de blauwe bessen toe aan het beslag
- Plaats een bakpapiertje over de bakplaat en maak met 2 lepels mooie kleine koekjes
- Zet de bakplaat 35 minuten in de oven op 190 graden tot de koekjes niet meer aan het bakpapier plakken
TIP: Deze koekjes zijn heel gemakkelijk in de vriezer te bewaren en hiermee dus een top tussendoortje wat je voor meerdere dagen/weken vooruit kunt maken. Verpak het meteen per portie (een koekje = één tussendoortje), haal het in de ochtend uit de vriezer en rond 10 uur kun je er heerlijk van genieten!
Mijn favoriete koekje voor tussendoor!