Bananenkoekjes met pindakaas
INGREDIËNTEN
- 4 bananen
- 8 eetlepels 100% pindakaas
- 150g havermout
- 2 handjes (50g) walnoten
- 3 eetlepels blue band hazelnootpasta 80% minder suiker
BEREIDINGSWIJZE
- Prak de bananen in een kom en voeg hier de pindakaas aan toe en roer goed door
- Voeg de havermout toe en roer nogmaals goed door tot het een smeuïg beslag wordt
- Doe de hazelnootpasta in een bakje en verwarm deze licht (evt. even in warm water zetten)
- Bekleed een bakvorm/ovenschaal met bakpapier
- Doe vervolgens het smeuïge beslag in een bakvorm en druk goed aan met een vork of lepel
- Hak de walnoten in kleine stukjes
- Verdeel de hazelnootpasta over het beslag en verdeel hierover de walnoot stukjes
- Verwarm de oven op 180 graden en bak het beslag 25 minuten
- Haal uit de oven, laat volledig afkoelen en snij er kleine blokjes van 2 bij 2cm
- Vervolgens kun je de repen voor 3 dagen in de koelkast bewaren of invriezen (als je ze nog niet op hebt natuurlijk)